Om medlemskab


Skovshoved Havhave består af både aktive og passive medlemmer. Vi er en lille gruppe aktive medlemmer, som på frivillig basis gør nytte i havhaven. Og alle medlemmer bliver inviteret til vores hyggelige arrangementer. Her er også mulighed for at smage på vores egne muslinger og lære at sanke tang – og blive inspireret til at lave ny og spændende mad, som er både sund, bæredygtig og klimavenlig.

                                                                                                           

  • Vi er sammen om at passe havhaven. Vores produktionsgruppe mødes hver 14. dag for at tilse muslingerne. Linerne og strømperne, som muslingerne dyrkes i, skal nemlig jævnligt renses og tjekkes for mangler.

 

  • Vi deltager i lokale initiativer og aktiviteter i Gentofte kommune og udbreder viden om muslinger og tang. Fx modtager vi jævnligt skole-/gymnasieklasser til undervisning i havets tilstand, i muslinger og tangs vigtige funktion i havet og potentiale som fremtidens spisekammer samt i hvad en havhave egentlig er for noget.

 

  • Vi mødes jævnligt og spiser tang og muslinger og deler vores erfaringer og glæde ved havet og dyrkning af muslinger og tang.

 

Bliv medlem


Med et medlemskab er du med til at sikre driften af Skovshoved Havhave og udbredelse af viden om mere bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer og om et sundt havmiljø. Samtidig bliver du inviteret til vores hyggelige arrangementer, hvor du kan lære mere om muslinger og tang – og også få spændende smagsoplevelser. Desuden bliver du inviteret til vores årlige generalforsamling i foreningen.

 

Hvis du har lyst, kan du også involvere dig i vores arbejdsgrupper og planlægning af arrangementer. Fx mødes vi hver 14. dag for at vedligeholde havhaven. Det kræver ingen særlige forudsætninger – blot lidt af din tid. Du kan også vælge at give en hånd med i vores presse og formidlingsgruppe i forbindelse med forskellige arrangementer.

 

 

Vælg mellem tre medlemskaber:

Støttemedlem (passiv medlem): 200 kr. årligt

Personligt medlemskab (aktiv medlem): 250 kr. årligt

Familiemedlemskab (aktiv medlem): 350 kr. årligt

 

Vi tager også meget gerne imod donationer fra både private og virksomheder. Alt vores arbejde med havhaven er frivilligt, men vi har bl.a. brug for penge til at opdatere og vedligeholde vores grej og til forskelligt oplysningsmateriale.

 

Bliv medlem eller giv en donation til havhaven ved at udfylde formularen herunder og vælge medlemstype eller skrive din besked og evt. spørgsmål i tekstfeltet. Dernæst får du vores kontonr., og når du har betalt, får du en mail med din kvittering. Vi svarer hurtigst muligt, men hav gerne lidt tålmodighed, da vi arbejder udelukkende på frivillig basis.

 

Følg os på facebook:

Du kan finde os på facebook under gruppen Skovshoved Havhave. Her kan du følge med i vores aktiviteter på havnen, og holde dig opdateret om vores arrangementer.